Mushroom extract powder & concentrate
Toepassingen Mushroom extract
Onze producten kunnen worden gebruikt in diverse toepassingen, zoals bakkerij producten, groentemixen, soepen en sauzen, kant-en-klare maaltijden, kruiden en specerijen, koude snacks, smaakmakers, kaastoepassingen, bouillons en vlees(vervangers). Onze champignonproducten kunnen grofweg ingedeeld worden in 2 categorieën, namelijk het mushroom extract poeder/concentraat en de taste accelerators.
Creëer een intense champignonsmaak voor uw champignonsoepen,- sauzen of andere recepten. Ons mushroom extract poeder en mushroom extract concentraat versterkt de champignonsmaak in uw producten. Daarnaast zorgt de natuurlijk voorkomende umami voor diepte en verrijking van de smaak.
Onze Taste Accelerator is ontwikkeld om de smaakintensiteit in uw toepassing te versterken zonder extra eigen smaak toe te voegen. De basis wordt gevormd door paddenstoelen die rijk zijn aan glutamaat en de ribonucleotiden inosinate en guanylaat. Deze zorgen voor een umami-synergie en functioneren als een natuurlijke smaakversterker.
Benieuwd hoe mushroom extract toegepast kan worden bij uw producten? Neem dan gerust contact met ons op.